Tgrt Haber

Fenerbahçe, Bruma'yı kiraladı: Yeni takımı belli oldu!

28 Ocak 2023 21:29 - Güncelleme : 28 Ocak 2023 21:44
Fenerbahçe, Bruma'yı kiraladı: Yeni takımı belli oldu!
Fenerbahçe,Braga,Bruma

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde bonservisini aldığı Bruma, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Portekiz ekibi Braga'nın formasını giyecek.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde bonservisini aldığı Bruma, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Portekiz ekibi Braga'ya gönderildi.

Record'un haberine göre; Fenerbahçe, Portekizli futbolcunun transferi için Braga ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmaya göre Bruma, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Braga forması giyecek. 28 yaşındaki futbolcunun, pazar günü Porto'ya gideceği ve sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi.

Fenerbahçe, Bruma'yı sezon başında PSV'den kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Sezonun ilk yarısında yabancı kontenjanı nedeniyle Bruma'ya lisans çıkartılmamıştı. Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde ise Portekizli futbolcunun bonservisini PSV'den 4 milyon 250 bin euro karşılığında satın almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...