Tgrt Haber

Fenerbahçe, Cengiz Ünder’ transferini bitirdi!

11 Ağustos 2023 19:06 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 21:20
Fenerbahçe, Cengiz Ünder’ transferini bitirdi!
Cengiz Ünder,Fenerbahçe,Transfer

Özellikle yerli rotasyonunda elini kuvvetlendirmek için Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder’in transferini gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe’nin, mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, dün anlaşmaya varılan Fred ile Cengiz’i kısa süre içerisinde İstanbul’a getirerek imza attırması bekleniyor.

Bu sezon 3 kulvarda da mutlak başarı hedefleyen Fenerbahçe, Pazar günü Gaziantep karşısında açacağı yeni sezon öncesinde transferde gaza bastı.

Dün İngiltere’de Manchester United forması giyen Fred ve kulübüyle anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerin, bugün de Fransa’da Cengiz Ünder için Marsilya’yı ikna ettiği öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Fenerbahçe, uzun süredir transferi için çaba gösterdiği Cengiz Ünder için Marsilya ile anlaşarak mutlu sona ulaştı.
Cengiz Ünder’in, Fenerbahçe’ye bonservisle geleceği aktarılan haberde, milli futbolcunun sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul’a yola çıkmaya hazırlandığı ifade edildi.

Geçen sezon Marsilya formasıyla Fransa Ligue 1’de 37 karşılaşmada forma giyen 26 yaşındaki hücumcu, 5 gol ve 4 asist ile 9 gole direkt katkı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...