Tgrt Haber

Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i son dakika golüyle devirdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
08 Eylül 2022 21:55 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 05:12
Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i son dakika golüyle devirdi
Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk karşılaşmasında evinde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk eden Fenerbahçe, son dakikalarda gelen golle rakibini mağlup etti. Sarı lacivertliler yeni transferi Batshuayi'nin kaydettiği golle sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibini konuk eden Fenerbahçe, rakibini açmakta zorlandığı maçta sahadan galip ayrıldı.

BASKI GOLÜ GETİRDİ

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Fenerbahçe, golü 35. dakikada Gustavo Henrique'nin ayağından buldu ve soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

İkinci yarıya da iyi başlayan sarı-lacivertliler, 64. dakikada Tsygankov'un golüne engel olamadı ve skor 1-1'e geldi.

72. dakikada ise Altay Bayındır net bir pozisyonda rakibine gol izni vermezden, Valencia'nın 90'daki kafa vuruşu az farkla üstten auta gitti. 

BATSHUAYI 3 PUANI GETİRDİ

Kalan bölümde gol arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, 90+2. dakikada yeni transferi Michy Batshuayi'nin golüyle 2-1 öne geçti ve sahadan bu skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe'nin yer aldığı B Grubu'ndaki diğer maçta ise Rennes, AEK'yı deplasmanda 2-1 yendi.

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...