Tgrt Haber

Fenerbahçe, milli stoper için harekete geçti! Kiralanacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 10:31 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 10:46
Fenerbahçe, milli stoper için harekete geçti! Kiralanacak
Fenerbahçe,transfer,Çağlar Söyüncü,Atletico Madrid

Savunmada üst üste yaşanan sakatlıkların ardından acil stopere ihtiyacı olan Fenerbahçe, EURO 2024'e gidebilmek için daha çok forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Çağlar Söyüncü için devreye girdi. İspanyollar, Atletico Madrid'de yalnızca 74 dakika oynayabilen milli futbolcuyu Fenerbahçe'nin kiralamaya çalıştığını öne sürdü. İşte detaylar...

Devre arasında savunmaya mutlak transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, milli yıldız Çağlar Söyüncü'yü gündemine aldı.

STOPER KRİZİ ÇAĞLAR İLE ÇÖZÜLECEK

Akşam'ın İspanyol basınına dayandırdığı habere göre; Becao, Djiku ve Serdar Aziz'in sakatlanmasıyla stoper krizi yaşayan Fenerbahçe'nin, Çağlar Söyüncü'yü ara transferde kiralamak istiyor.

ATLETİCO MADRİD İLE OCAK AYINDA GÖRÜŞME

İspanyollara göre; Milli yıldızın Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'den süre alamamasını fırsat bilen sarı-lacivertliler, devre arası transfer döneminde Atletico Madrid'in kapısını çalacak.

KİRALAMA BEDELİ ÖDENECEK, MAAŞI KARŞILANACAK

Haberde ayrıca Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü'nün sezonun ikinci yarısında alacağı net ücreti karşılamayı teklif ettiği ifade edildi. İspanyol ekibine cüzi bir kiralama bedeli de verilebileceği aktarıldı. 

Sezon başında Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar, İspanyol ekibinde 5 maçta görev yaptı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...