Tgrt Haber

Fenerbahçe Sivasspor maçının spikeri kim? Fenerbahçe maçını anlatan Ali Ferahbot kimdir, hangi takımlı?

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Kasım 2022 21:27 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 21:53
Fenerbahçe Sivasspor maçının spikeri kim? Fenerbahçe maçını anlatan Ali Ferahbot kimdir, hangi takımlı?
Fenerbahçe,Sivasspor,spiker

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan maçı anlatan spiker, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Fenerbahçe Sivasspor maçının spikeri Ali Ferahbot kimdir? Ali Ferahbot hangi takımlı? İşte ayrıntılar...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında lider Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Avrupa'da gruplarını lider bitirerek göğsümüzü kabartan 2 ekibin mücadelesi büyük heyecana sahne olurken, maçı anlatan spiker de coşkusuyla sosyal medyada gündeme oturdu. 

10 KİŞİ KALAN FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ

İlk yarısı golsüz biten maçın 48. dakikasında Michy Batshuayi çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. 53. dakikada Alioski'nin yerde kalması sonrası hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. 55. dakikada topun başına geçen Valencia sarı lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.

SPİKERİN COŞKUSU TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Fenerbahçe'nin penaltıdan attığı golü coşkuyla anlatan yayıncı kuruluş spikeri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar Fenerbahçe'nin golüne en çok spikerin sevindiği yorumunu yaparken, bazıları Sivasspor'un gol atması durumunda spikerin vereceği tepkiyi merak ettiklerini dile getirdi.

Bir başka kullanıcı ise spikerin sanki Yunan takımına gol atmış gibi sevindiğini söyleyip eleştirisini dile getirdi.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇINI ANLATAN SPİKER KİM?

Yaşananlardan sonra maçı anlatan yayıncı kuruluş spikerinin kim olduğu merak edildi. Fenerbahçe-Sivasspor maçında mikrofonun başındaki isim Ali Ferahbot. Tecrübeli spiker, maç öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Süper Lig’de Süper bir maç! Ülkemizi Avrupa’da temsil eden ve guruplarını lider olarak tamamlayan Fenerbahçe ve Sivasspor Kadıköy’de karşılaşıyor! 20:00’de başlayacak Fenerbahçe-Sivasspor maçına davetlisiniz."

https://twitter.com/FERAHBOT/status/1589554230935060480

ALİ FERAHBOT KİMDİR?

Ali Ferahbot 1979 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Küçüklüğünden beri spiker olma hayali kuran Ferahbot, eskiden beri çevresindekilere maç anlattığını belirtmiştir. Medya dünyasındaki kariyerine 1998 yılında başkentte başlayan Ali Ferahbot, muhabirlikten sonra program ve radyo sunuculuğu yapmıştır.

Mesleki kariyerinde 1998-1999 sezonunda oynanan Ankaragücü ve Galatasaray maçının anlatımıyla başlayan Ali Ferahbot, Galatasaraylıdır. Bir dönem GS TV'de de sunuculuk yapmıştır.

Fenerbahçe Sivasspor maçının spikeri kim? Fenerbahçe maçını anlatan Ali Ferahbot kimdir, hangi takımlı?

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...