Tgrt Haber

Fenerbahçe sol bekini Ukrayna'da buldu: Menajeri İstanbul'a geliyor

25 Mart 2022 23:21 - Güncelleme : 25 Mart 2022 23:34
Fenerbahçe sol bekini Ukrayna'da buldu: Menajeri İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe transfer haberleri: Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, kadrosuna bir sol bek oyuncusu katmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk forması giyen 32 yaşındaki sol bek Ismaily ile temasa geçti. Brezilyalı futbolcunun menajerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk forması giyen 32 yaşındaki sol bek oyuncusu Ismaily'yi transfer etmek istiyor.

Ukrayna basınından Sport UA'nın haberine göre; Fenerbahçe, Rusya–Ukrayna savaşından dolayı Shakthar Donetsk’te forma giymek istemeyen Ismaily için harekete geçti. Brezilyalı futbolcunun menajeri İstanbul’a davet edilirken, önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Bu sezon toplamda 21 maçta süre alan 32 yaşındaki oyuncu 5 asistle oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...