Tgrt Haber

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira iddialı konuştu: Şampiyon olacağız

08 Kasım 2021 08:55
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira iddialı konuştu: Şampiyon olacağız
vitor pereira,fenerbahçe,süper lig

Fenerbahçe İrfan Can'la penaltı kaçırdı. Kayseri, Kolovetsios ve Gavranovic'in golleriyle Kanarya’yı şoka soktu. Zajc'la farkı bire indiren Fener, Mesut'un temdit penaltısıyla puanı kurtarabildi. Karşılaşama sonrası teknik direktör Vitor Pereira, “Ben hala inanıyorum, yarım kalan işimi tamamlayacağım” dedi.

Kanarya, Avrupa Ligi’ndeki Antwerp galibiyetinin moraliyle Kadıköy’de Kayseri ile karşılaştı. İrfan Can ile penaltıyı kaçıran Fener, iki farklı geriye düştü. Zajc ile umutlanan sarı lacivertliler, 90+9’da Mesut Özil’in penaltı golüyle 1 puanı hanesine yazdırdı.

PEREIRA'DAN ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. "Bahane değil ama futbolcular yorgun” diyen Pereira, “Trabzon iki maç arası dinlenebiliyor. Biz ise yapamıyoruz. Oyuncular makine değil. İlk penaltıyı gol yapsak şimdi farklı şeyler konuşuyorduk" derken, 'Yarım kalan işinizi bitirmeye gelmiştiniz, bu olacak mı?' şeklindeki soruya, "Ben halen inanıyorum. İşimi tamamlamaya geldim" karşılığını verdi.

ALİ KOÇ’A İSTİFAYA DAVET EDİLDİ

Başkan Ali Koç göreve gelişinden bu yana taraftardan en ağır tepkiyi dün gece aldı. Fenerbahçe tribünleri Kayseri'nin ikinci golünden sonra rakip oyuncuları alkışlarken, kendi futbolcularını ıslıkladı. Kayseri'ye gönderilen Thiam da alkışlanarak Başkan ve teknik ekibe gönderme yapıldı. Yenen ikinci golden sonra başlayan "Yönetim istifa" tezahüratları son düdük sonrası arttı. Kadıköy'de "Ali Koç buraya gel, hesap ver" sesleri yankılandı. Sarı lacivertli seyirciler, tezahüratta bulunmayan Telekom tribünündeki taraftarları suçlayınca, taraftar bölünmesi oldu. Gerginlik stat dışında daha da arttı. Güvenlik güçleri son senelerde görülmemiş büyüklükte tedbirler alırken, protokol tribünü çıkışında iki şerit halinde kordonlar oluşturdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...