Tgrt Haber

Fenerbahçe’de Altay Bayındır alarmı! Hollanda devi pusuda bekliyor, bedelsiz gidebilir

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Takvim
27 Aralık 2022 11:34 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 11:41
Fenerbahçe’de Altay Bayındır alarmı! Hollanda devi pusuda bekliyor, bedelsiz gidebilir
fenerbahçe,altay bayındır,transfer,ajax

Fenerbahçe’nin genç kaptanı ve yıldız futbolcusu Altay Bayındır için Hollanda devi Ajax devreye girdi.  Sarı lacivertli takımla henüz sözleşme uzatmayan Bayındır için Hollanda devi Ocak ayında transfer teklifinde bulunacak.

Süper Lig sezona mutlak şampiyonluk parolası için Fenerbahçe, Dünya Kupası’nın ardından lige kötü başladı. Deplasmanda Trabzonspor’a 2-0 mağlup olan sarı-lacivertli takım maçı isabetli şut atamadan kapattı. Sadece 3 puan değil aynı zamanda liderlik koltuğunu da ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe transfer çalışmalarına da başladı. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un istekleri doğrultusunda çalışma yapan sarı lacivertli yönetim aynı zamanda sözleşmesi bitecek olan oyuncuları ile de masaya oturmaya hazırlanıyor. Bu isimlerden biri de Fenerbahçe’nin genç yıldızı ve kaptanı Altay Bayındır.

AJAX, ALTAY BAYINDIR İÇİN PUSUDA BEKLİYOR

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen Altay Bayındır için adeta Hollandalı kurmaylar pusuda bekliyor. 13 Ocak tarihine kadar sözleşme yenilenmezse Ajax kulübü Altay için resmi teklifini iletecek. Sarı-lacivertliler bir süredir Altay Bayandır ile sözleşme uzatmak için görüşmelerde bulunuyordu. Ancak yönetim henüz net bir sonuç alamamıştı.

PİYASA DEĞERİ 13 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Altay ile anlaşmaya varamazsa, milli kalecinin sezon sonunda sıfır bonservis bedeli ile takımdan ayrılma durumu olacak. Altay bu sezon 14 karşılaşmada forma giydi. Bu mücadelelerde 16 kez topu ağlarında gördü. 24 yaşındaki kaleci 7 maçta kalesini gole kapattı. Altay'ın bonservis değeri 13 milyon euro olarak biliniyor

 

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...