Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Arda Güler için sıkı pazarlık: 5 milyon Euro talep edildi!

12 Kasım 2022 17:56 - Güncelleme : 12 Kasım 2022 18:03
Fenerbahçe'de Arda Güler için sıkı pazarlık: 5 milyon Euro talep edildi!
Fenerbahçe,Arda Güler,Gençlerbirliği

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler için pazarlıklar başladı. Milli takıma da çağırılan 17 yaşındaki genç ismin bir sonraki satışından yüzde 20 paya sahip olan Gençlerbirliği'nin istediği rakam belli olurken, sarı-lacivertlilerin teklifi ise 1,3 milyon Euro oldu. İki takım arasındaki pazarlık devam ediyor...

UEFA Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Futbolcuların gösterdiği performans ve alınan galibiyetler taraftarı memnun ederken, Jorge Jesus'un dokunduğu ve performansı zirve yapan bazı isimler özellikle taraftarın gözbebeği oldu.

Enner Valencia, İsmail Yüksek, Miguel Crespo ve Emre Mor gibi isimler süre buldukları dakikalarda göz doldururken, 17 yaşındaki genç yıldız Arda Güler ise taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.

FENERBAHÇE'DEN 1.3 MİLYON EURO

Son olarak Dinamo Kiev deplasmanındaki performansı ile Avrupa'nın dikkatini çeken Güler, sarı-lacivertli yönetimi harekete geçirdi. Arda Güler'in haklarının yüzde 20'lik kısmını elinde bulunduran Gençlerbirliği ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, başkent ekibi ile henüz anlaşma sağlayamazken görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Fenerbahçe'den yüzde 20'lik pay için 1.3 milyon Euro'luk teklif gelirken, Gençlerbirliği cephesinin bu teklifi kesin bir dille reddettiği iddia edildi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN TALEBİ 5 MİLYON EURO

Parayı az bulan Gençlerbirliği'nin 5 milyon Euro istediği ancak bu talebin de sarı-lacivertli kurmaylar tarafından çok yüksek bulunduğu belirtildi. Yaşanan bu durumun ardından Arda Güler zirvesi sonuçsuz kalırken, iki kulüp yetkililerin tekrar bir araya gelerek orta bir yolda anlaşma sağlamaları bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...