Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Fred'in durumu belli oldu! Beşiktaş derbisinde oynayacak mı?

30 Kasım 2023 22:06 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 22:15
Fenerbahçe'de Fred'in durumu belli oldu! Beşiktaş derbisinde oynayacak mı?
Fenerbahçe,Fred,Beşiktaş,İsmail Kartal

Sakatlığı nedeniyle uzun zamandır formasından uzak kalan Fred takımla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Danimarka kafilesine dahil etmediği Brezilyalı yıldız ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde Premier Lig devi Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred, gösterdiği performansla tam not alırken, taraftarların da sevgilisi haline geldi.

Fred'in sakatlığının ardından Fenerbahçe hem Süper Lig de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk puan kayıplarını yaşamıştı. Brezilyalı orta sahadan sevindiren haber geldi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın yıldız oyuncusunun sahalara dönüşü için yaptığı plan da ortaya çıktı.

HEDEF DİREKT SON 16 TURU

Avrupa Konferans Ligi'nde bugün Danimarka'nın Nordsjaelland ekibiyle deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye, alacağı 1 puan bile gruptan çıkmak için yetecek. Buna rağmen tüm planlarını galibiyet üzerine kuran teknik direktör İsmail Kartal, grup lideri olarak son 16 turuna kalmak istiyor.

FRED, BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE SAHADA

Sakatlığı sonrası orta sahada ciddi sorunlar yaşayan Fenerbahçe'de Fred'in durumunu yakından takip eden İsmail Kartal, takımla çalışmalara başlayan Sambacı yıldız için acele etmiyor.

30 yaşındaki yıldızın Sivasspor karşılaşmasında az da olsa süre alıp, Beşiktaş derbisine yüzde 100 hazır çıkması hedefleniyor.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...