Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi! FIFA'ya gidiyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 15:50 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 15:57
Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi! FIFA'ya gidiyor
Fenerbahçe,Ryan Kent,FIFA

Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi baş gösterdi... Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan ancak beklenen süreleri alamayan ve devre arası transfer döneminde satış listesine konan İngiliz kanat oyuncusu gelen teklifleri reddetti. Ryan Kent, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarış veren Fenerbahçe'de yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan ayrılması planlanan oyuncular konusunda da çalışmalar sürüyor.

İrfan Can, Tadic ve Cengiz Ünder'in arkasında forma şansı bulmakta zorlanan Kent'in biletini kesilmişti.

Teknik heyet kararıyla kafileye dahil edilmesine rağmen Antalyaspor ile oynanan mücadelenin kadrosuna alınmayan Ryan Kent'ten flaş bir hamle geldi.

BÜTÜN TEKLİFLERİ REDDETİ

Devre arası transfer döneminde birçok teklif alan ve son olarak İtalyan ekibi Lazio ile anlaşan Ryan Kent son anda kararını değiştirerek takımda kalmaya karar verdi.

Kent'in transfer sürecinden Fenerbahçe'den kalan alacaklarını istediği ve transferin bu nedenle gerçekleşmediği öne sürüldü.

FENERBAHÇE'Yİ FIFA'YA ŞİKAYET EDECEK!

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği Kent'in hem yaşananlar hem de maaşını alamaması nedeniyle Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet edeceği ifade edildi.

Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi! FIFA'ya gidiyor - 1. Resim

15 MAÇTA 1 GOL-2 ASİST

Temmuz ayında İskoç temsilcisi Rangers'tan ayrılıp bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan ve 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan İngiliz sol kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 15 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro civarında gösterilen Ryan Kent'in adı transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al Ettifaq ile Championship'ten Hull City ile de anılmıştı.

Liverpool altyapısından çıkan 27 yaşındaki futbolcu sırasıyla Coventry City, Freiburg, Bristol City ve Rangers formalarını giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...