Tgrt Haber

Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco elden kaçıyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Takvim
16 Şubat 2024 17:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 17:17
Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco elden kaçıyor!
Fenerbahçe,Mario Branco

Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı yıldız transferlerinde önemli pay sahibi olan Portekizli sportif direktör Mario Branco ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir zirve yarışı veren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

MARİO BRANCO AYRILIYOR!

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de önemli transferlere imza atan ve takımın mimarı olan Mario Branco, sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpteki görevinden ayrılacak.

Deneyimli futbol adamı son olarak Rade Krunic transferinde yoğun mesai harcamış ve Bosna Hersekli orta sahanın Milan'dan transferini gerçekleştirmişti.

ÜLKESİNİN DEVLERİNDEN TEKLİF ALDI

Haberde; Daha önce çalıştığı kulüplerde de başarılı işlere imza atan Branco'nun, Porto ve Benfica gibi dev kulüplerden teklif aldığı ve bu iki kulüpten birinde çalışma olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco elden kaçıyor! - 1. Resim

HIRVATİSTAN'DA ZİRVEYE OYNADI

47 yaşındaki Portekizli, kariyerine Pontevedra'da scout olarak başlangıç yaparken Wisla Krakow, Zaglebie Lubin ve Steaua Bükreş'te de aynı görevi devam ettirdi. Branco, 2009 yılında Leixoes ile sportif direktörlüğe adım attı.

Branco, Hajduk Split, Leixoes ve Estoril'de, Romen kulübü Astra'da ve PAOK'ta görev aldı.

Branco, sportif direktörlük yaptığı takımlarda da başarılı işlere imza atarken, mütevazı bir kulüp olan Hajduk Split, onun döneminde şampiyonluğa oynadı.

Kaynak: TGRT Haber | Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...