Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Süper Kupa talebine ret! "Bu zihniyetle yan yana olmayacağız"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 17:10 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 17:21
Fenerbahçe'den Süper Kupa talebine ret! "Bu zihniyetle yan yana olmayacağız"
Fenerbahçe,Galatasaray,derbi,Süper Kupa,Burak Kızılhan

Son dakika haberi: Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, golsüz berabere biten derbi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kızılhan, Süper Kupa'da Galatasaray ile ortak basın toplantısına katılmayacaklarını bildirdi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, derbide Galatasaray'ın itiraz ettiği penaltı pozisyonuna dair çarpıcı ifadeler kullandı. Kızılhan, Galatasaray'dan gelen açıklamalara cevap verdi.

TRT Spor'a konuşan Burak Kızılhan, TFF'nin Süper Kupa'nın ortak basın toplantısı için kendilerinden görüş istediğini ancak bunu reddedeceklerini de belirtti.

Burak Kızılhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bugün bir etkinlik sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur açıklamalarda bulunmuş. Biz de gerekli açıklamaları yapabilirdik ama yapmadık.

"GALATASARAY ADALET DEĞİL, AYRILACALIK İSTİYOR"

Dünkü maçtan sonra başlayan yalan operasyonunun devamını getiriyorlar. Yıllardan bu yana alışılagelmiş Galatasaray tavrı. Hem itidal istiyorlar hem de olmayan pozisyonda mağduriyet oluşturmaya çalışıyorlar.

Aslında tek amaçlarının Süper Kupa öncesi olayı kendi lehlerine çevirmek, kamuoyunu manipule etmek. Bu kısa yolları kullanmaya alışkın bir camia.

Galatasaray tarafı dört bir koldan, olmayan bir pozisyon üzerinden adalet istiyorlar. Aslında bu adalet talebi değil ayrıcalık.

Fenerbahçe'den Süper Kupa talebine ret!

(Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan)

"NELSSON'UN ELİNE ÇARPAN POZİSYONDA PENALTI VERİLMESİ GEREKİYOR"

Madem adalet istiyorlar o zaman Nelsson'un eline çarpan pozisyonda da penaltı verilmesi gerekiyor. Bunları neden konuşmuyoruz?

Galatasaray futbol takımı dün yerden kalmadı. Bunları konuşalım. Gerçek pozisyonları konuşalım. Oyunu durdurmak için ellerinden geleni yaptılar.

SÜPER KUPA'DA ORTAK BASIN TOPLANTISI TALEBİNE RET!

3 gün sonra Süper Kupa oynayacağız. TFF'den de soru geldi. Süper Kupa'nın ortak basın toplantısı için ne düşündüğümüzle ilgili. Galatasaray kanadı bunu kabul etmiş ama biz federasyona da cevabımızı buradan vermiş olalım. Biz bu zihniyetle yan yana, aynı masada ortak hiçbir şey yapmayacağız. Süper Kupa'nın basın toplantısı da buna dahildir."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...