Tgrt Haber

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! İngiliz ekibi sarı-lacivertli takımın kapısını 10 milyon euro ile çalacak

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Akşam
08 Haziran 2022 16:28 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 16:34
Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! İngiliz ekibi sarı-lacivertli takımın kapısını 10 milyon euro ile çalacak
fenerbahçe,osayi,

Fenerbahçe yeni sezona ‘şampiyonluk’ parolası ile hazırlanırken sürpriz bir ayrılık gerçekleşiyor. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performansa imza atan ve Osayi-Samuel’e İngiliz temsilcisi talip oldu. Fenerbahçe'nin kapısını 10 milyon euro ile çalacak olan Brentford'un teklifine yönetimin ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Fenerbahçe’de teknik direktör koltuğuna Jorge Jesus’un getirilmesi ile birlikte transfer çalışmaları hızlandı. Jesus’un listesi doğrultusunda transferler yapacak olan yönetim bir yandan da gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Sarı-lacivertli ekip transfere kaynak yaratmak için gelecek astronomik tekliflere onay verilecek. Fenerbahçe’de birçok isim Avrupa ekiplerinin yakın takibinden bulunuyor.  Attila Szalai, Min-Jae ve Crespo gibi isimler transferin gözdesi konumunda bulunurken, sarı-lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık gerçekleşebilir.

İNGİLİZ EKİBİ FENERBAHÇE’NİN KAPISINI ÇALACAK

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde kadroya katılan Bright Osayi-Samuel, sağ açıkta vasat bir performans sergiledi ancak bu sezon sağ beke evrilen 24 yaşındaki oyuncu adeta seviye atlayarak Fenerbahçe'nin yükselişindeki başrol isimlerden biri haline geldi. İngiliz ekiplerinin radarındaki Bright Osayi-Samuel için Fenerbahçe'ye piyango gibi bir teklif gelmek üzere. İngiliz basınından aktardığı habere göre Brentford, Bright Osayi-Samuel için devreye girdi. Ada ekibi, sarı-lacivertlilerin kapısını 10 milyon euroluk teklifle çalmaya hazırlanıyor. Haber detayında Fenerbahçe'nin Bright Osayi-Samuel için söz konusu rakamı kabul edebileceği belirtildi.

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! İngiliz ekibi sarı-lacivertli takımın kapısını 10 milyon euro ile çalacak

Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...