Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Thomas Partey sesleri

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sports Digitale
18 Ağustos 2023 22:50 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 22:55
Fenerbahçe'de Thomas Partey sesleri
Fenerbahçe,Transfer,Thomas Partey,Arsenal

Hücum ve savunma bölgelerine istediği takviyeleri gerçekleştiren Fenerbahçe, 6 numara ve kaleci arayışlarını sürdürüyor. Kanarya’nın hedefinde ise Arsenal forması giyen Thomas Partey olduğu iddia edildi.

Özellikle hücum bölgesine yaptığı transferlerden ilk 5 resmi maçta oldukça verim alan Fenerbahçe, İngiltere başta olmak üzere 6 numara arayışlarına devam ediyor.

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre 6 numara pozisyonuna nokta atışı bir transfer yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Arsenal’de oynayan Ganalı Thomas Partey ile ilgileniyor.

KRUNIC VE DOMINGUEZ TEMASI SÜRÜYOR

Milan’dan Rade Krunic ve Bologna’dan Nicolas Dominguez’i henüz masadan kaldırmayan Fenerbahçe, Arsenal’in 30 yaşındaki 6 numarası Thomas Partey’in durumunu İngiliz kulübüne sordu.

ARSENAL'E 50 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

Profesyonel kariyerine 2013-14 sezonunda İspanya’da Atletico Madrid altyapısında başlamasının ardından Mallorca ve Almeria’da kiralık oynayan Ganalı futbolcu, 2020-21 sezonunda Atletico Madrid’in A Takımı’ndan Arsenal’e 50 milyon Euro’ya transfer oldu.

Geçen sezon Premier Lig’de Arsenal formasıyla çıktığı 33 maçta 2 bin 485 dakika sahada kalan Thomas Partey, 3 gol atarken 5 kez de sarı kart gördü.

Kaynak: Sports Digitale
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...