Tgrt Haber

Fenerbahçe'den iki transfer birden: Resmen açıkladı!

31 Temmuz 2023 10:02 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 10:41
Fenerbahçe'den iki transfer birden: Resmen açıkladı!
Mert Müldür,transfer,Fenerbahçe,Miha Zajc

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'nin transfer etmek için Galatasaray ile yarıştığı Mert Müldür için Sassuolo ile anlaşmaya vardı transfer resmen duyuruldu. Sarı-lacivertliler, kontratı sona eren Miha Zaj ile de yeniden anlaştı. İki oyuncunun da İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya'nın Sassuolo ekibinden forma giyen Mert Müldür'e imza attırdı. Sarı-lacivertliler, kontratı sezon sonu biten Mija Zajc ile de yeniden anlaştı.

FENERBAHÇE, MERT MÜLDÜR İLE ANLAŞTI

Fenerbahçe, milli sağ bekin transferi için Serie A kulübü ile 3.5 milyom Euro bonservis artı bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertlilerin Mert'e 4 yıllık sözleşme imzalatacağı ve 24 yaşındaki oyuncunun bu gece sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'ye geleceği ifade ediliyor.

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI!

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir." denildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1685908007752773632

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Sassuolo'dan ayrılmak isteyen Mert Müldür için Fenerbahçe ve Galatasaray transferde yarışa girmişti. Yarışı kazanan Fenerbahçe oldu. Başarılı sağ bek, gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek.

90 MAÇTA 2 GOL, 5 ASİST

2019 yılında Rapid Wien'den Sassuolo'ya 4.7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Mert Müldür'ün, İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2024 Haziranı'nda sona erecekti. 90 kez Sassuolu forması giyen Türk sağ bek, takımına 2 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

MİHA ZJAC DA TAKIMDA KALDI!

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona eren Sloven orta saha Miha Zajc ile İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle tekrardan görüşmeler yapmaya başladı. Gelecek sezonda takımda kalınması isteyen başarılı oyuncu ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı.

RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır." denildi.

ANLAŞMA TAMAM, İMZAYA GELİYOR

Fenerbahçe, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı. TRT Spor'un haberine göre; Miha Zajc da bugün İstanbul'da olacak.

23 MAÇTA 5 GOL-4 ASİST

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 23 maçta görev yapan ve forma istikrarını yakalayamayan Miha Zajc, bu karşılaşmaların 12’sine ilk 11’de başladı.

29 yaşındaki futbolcu, çıktığı resmi maçlarda 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Sarı-lacivertli formayla bugüne kadar 102 maça çıkan Zajc, bu maçlarda 18 gol atarak ve 7 asist yapma başarısı gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...