Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Osayi harekatı! İmzayı atıyor

17 Kasım 2023 10:03 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 11:12
Fenerbahçe'den Osayi harekatı! İmzayı atıyor
Fenerbahçe,Osayi Samuel

Fenerbahçe yönetimi, Osayi Samuel için harekete geçiyor. Kanarya, 25 yaşındaki bek oyuncusu ile kontratının son yılına girmeden sözleşmesini yenilemek istiyor. 600 bin Euro alan Osayi'ye zam yapılacak ve sözleşmesi 3 yıl daha uzatılacak.

Fenerbahçe yönetimi, Osayi Samuel ile sözleşme yenilemek için harekete geçti.

2020-2021 sezonunun devre arasında İngiliz ekibi QPR'den 500 bin Euro'ya alınan Nijeryalı oyuncunun kontratı 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sarı-lacivertli yönetim son yılına girmeden 25 yaşındaki futbolcu ile sözleşme uzatmak istiyor.

KARTAL'LA KENDİNİ BULDU

İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle performansını artıran yıldız oyuncunu takımın önemli parçası olarak görülüyor. Jorge Jesus döneminde ayrılacağı konuşulan Nijeryalı sağ bek bu sezon idmanlardaki pozitif enerjisini sahaya da yansıtıp takımın vazgeçilmezlerinden oldu.

3 YILLIK SÖZLEŞMEYLE ZAM ALACAK

Sözleşme uzatmak için geç kalmak istemeyen Fenerbahçe yönetimi, devre arasında 3 yıllık yeni kontrat ile işi bitirmeyi hedefliyor. Fenerbahçe yönetimi, Osayi'nin 600 bin Euro olan maaşına da zam yapacak.

RENNES PEŞİNDE

Fransa Ligi ekiplerinden Rennes'in yakından takip ettiği oyuncu için temasa geçmesi beklenirken, Fenerbahçe, bu tekliften önce imzayı attırıp masada elini güçlendirmek ve Osayi'nin kafasının karışmasına da engel olmak istiyor.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...