Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Ryan Kent kararı: Ayrılmayınca liste dışı kaldı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 11:13 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 11:15
Fenerbahçe'den Ryan Kent kararı: Ayrılmayınca liste dışı kaldı!
Fenerbahçe,Ryan Kent

Fenerbahçe'deki Ryan Kent krizi sürüyor. Avrupa'dan birçok talibi olmasına rağmen takımdan ayrılmayan Ryan Kent için karar çıktı. Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen sarı-lacivertliler, Ryan Kent'i liste dışı bırakacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent, beklenen forma şansını bir türlü bulamadı. Tadic'in takıma katılmasıyla tamamen kulübeye hapsolan Kent, beklentilerin altında kaldı.

TEKLİFLERİ REDDETTİ, TAKIMDA KALDI

Sarı-lacivertlilerin gözden çıkardığı İngiliz kanat oyuncusuna devre arası transfer döneminde birçok takım talip oldu. Ryan Kent, son olarak Lazio'yu reddetmiş ve takımda kalmıştı.

FENERBAHÇE LİSTE DIŞI BIRAKTI

Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen ve bir futbolcuyu liste dışında bırakmayı planlayan Fenerbahçe, Ryan Kent ve Miha Zajc arasında bir tercih yapacaktı. Kent'in Lazio' ile yapılan transfer görüşmelerinde yaşananlar ve Crespo'nun ayrılışı karar değişikliğine neden oldu.

Sarı-lacivertliler, İngiliz kanat oyuncusunu liste dışı bıraktı.

RYAN KENT'İN YERİNE MİHA ZAJC

Milliyet'in haberine göre; Miguel Crespo'nun ayrılığı sonrası İsmail Kartal'ın Miha Zajc konusundaki fikri değişti. Zajc kararı sonrası liste dışı kalacak isim Ryan Kent oldu.

15 MAÇTA 1 GOL-2 ASİST

Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 15 maça çıkan Ryan Kent 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...