Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin Batshuayi teklifi ortaya çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Ağustos 2022 18:40 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 18:52
Fenerbahçe'nin Batshuayi teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe,Michy Batshuayi,Chelsea,transfer,Beşiktaş

Fenerbahçe transfer haberleri: Golcü bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea'de olan Michy Batshuayi için harekete geçti.

Gol yollarında sorunu çözecek bir forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Birçok isim ile görüşmelerde bulunan sarı-lacivertliler, son olarak gündemine Chelsea forması giyen eski Beşiktaşlı Michy Batshuayi'yi aldı.

FENERBAHÇE'DEN 4 MİLYON EURO TEKLİF!

Yeni Şafak'ın haberine göre; Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Chelsea'nin kapısını çaldı. İngiliz kulübünün, sarı-lacivertli takımdan 7 milyon Euro bonservis ücreti istediği, Fenerbahçe'nin ise 4 milyon Euro teklifte bulunduğu öğrenildi.

Michy Batshuayi geride bıraktığımız sezon 42 maçta Beşiktaş forması giyerken, 14 gol ve 5 asistle oynadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...