Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdular! İstanbul'a geliyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 11:40 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 11:44
Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdular! İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe,transfer,,Marsilya,

Fenerbahçe'nin Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Pape Gueye'yi kadrosuna katacağı öne sürüldü. Senegalli orta sahanın resmi imzayı atmak için İstanbul'a geleceği iddia edildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor.

Devre arası transfer döneminin sona ermesine kısa bir zaman kala harekete geçen sarı-lacivertlilerin Pape Gueye transferinde sona geldiği iddia edildi.

PAPE GUEYE İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbahçe'nin bir süredir hedefinde olan Pape Gueye, resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldiği iddiası sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki futbolcu bugün İstanbul'a uçacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdular! İstanbul'a geliyor - 1. Resim

MARSİLYA BİLETİNİ KESTİ

Fransız ekibi Marsilya, 25 yaşındaki orta saha ile yolları ayırma kararı almıştı.

Son olarak Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Pape Gueye, Senegal formasıyla son 16 turunda turnuvaya veda etti.

3 MAÇTA 27 DAKİKA SÜRE ALDI

Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro civarında gösterilen Pape Gueye bu sezon Marsilya formasıyla 3 maçta sadece 27 dakika süre alabildi.

Yıldız futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...