Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Enner Valencia imzayı atıyor!

23 Kasım 2022 22:43 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 22:54
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Enner Valencia imzayı atıyor!
Fenerbahçe,,Dünya Kupası,Katar,Ekvador,Enner Valencia

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 23 maçta 17 gol 4 asistlik performans sergileyen ve 2022 Dünya Kupası'na bomba gibi bir giriş yapan Enner Valencia, Katar'da açılış maçında 3 gol atınca (biri sayılmadı) tüm dünyada adından söz ettirmişti. Fenerbahçe yönetimi 33 yaşındaki Ekvadorlu forvetin sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Spor Toto Süper Lig'de 12 maçta 13 gol-4 asistle gol krallığında zirvede yer alan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Enner Valencia, Katar 2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında şov yapmasının ardından 33 yaşındaki yıldızın geleceğini merak konusu oldu.

Fenerbahçe ile Haziran 2023'te sözleşmesi bitecek olan Ekvadorlu forvet, ülkesinin Dünya Kupalarındaki son 5 golünü atmış oldu. Fenerbahçe'deki 3. sezonda kariyerinn en iyi sezon başlandıcını yapan ve Dünya Kupası ikonları arasında girmeyi de başaran Enner Valencia, Katar yolculuğu öncesi Fenerbahçe yönetimine yeni sözleşme sözü vermişti.

İMZA DÜNYA KUPASI SONRASI!

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-lacivertli yönetim, Dünya Kupası öncesi sezon sonunda anlaşması bitecek olan 33 yaşındaki oyuncu ile ön görüşme yapmış, yeni imza tarihi için Katar dönüşünü belirlemişti.

FENERBAHÇE TEKLİFLERE KAPALI!

Valencia'nın milli takımı ile de başarılı bir performans sergilemesi ve tüm dünyanın dikkatini çekmesi, Fenerbahçe yönetimini de hızlı davranmaya yönlendirdi. Yönetim futbolcunun kafasını karıştırmamak, Dünya Kupası'nda dikkatini dağıtmamak için menajeri ile temaslara başladı. Fenerbahçe, ocak ayında gelecek tekliflere kapalı...

Fenerbahçe'nin 2020'de Tigres UANL'den bonservis ödemeden renklerine kattığı Enner Valencia şu an Fenerbahçe'de 1.7 milyon Euro kazanıyor.

HOLLANDA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Katar galibyetinde sakatlık yaşayan Enner Valencia'nın gruptaki 2. maçta Hollanda'ya karşı oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu.

Ekvador Milli Takımı Doktoru Camilo Chiquito şu açıklamayı yaptı: "Enner Valencia'da Pazartesi günü hafif bir diz burkulması tespit edildi. Hollanda maçında oynayıp oynamayacağı Perşembe günü yapılacak kontrollerden sonra belli olacak."

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Enner Valencia imzayı atıyor!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...