Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yıldızı dev teklifi elinin tersiyle itti!

17 Eylül 2022 19:34 - Güncelleme : 17 Eylül 2022 19:46
Fenerbahçe'nin yıldızı dev teklifi elinin tersiyle itti!
Fenerbahçe,Enner Valencia

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldız golcüsü Enner Valencia'ya Suudi Arabistan'dan dev bir teklif geldi. Tecrübeli forvet oyuncusuna toplam 12 milyon Euro maaş önerildi. Valencia'nın cevabı taraftarları mest etti.

Fenerbahçe'nin gol yollarında en önemli kozlarından biri olan Ekvadorlu yıldız, bu sezon ortaya koyduğu performansla beğeni topluyor. Tecrübeli oyuncu, henüz sezonun başı olmasına rağmen 7 gole ulaştı.

VALENCİA'YA ASTRONOMİK TEKLİF!

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia attığı gollerin yanı sıra sarı-lacivertli takıma bağlılığıyla da gönüllere taht kurdu. Yıldız futbolcuya geçtiğimiz çarşamba günü Suudi Arabistan'dan müthiş bir teklif geldi.

Bir Suudi Arabistan kulübü Enner Valencia'ya 4 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Valencia, 12 milyon Euro'luk teklifi hiç düşünmeden geri çevirdi.

32 yaşındaki yıldız Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon Euro kazanıyor.

"ŞAMPİYONLUK YAŞAMADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM"

Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun yakın çevresine, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu başarmadan, müthiş taraftarımızı sevindirmeden buradan ayrılmak istemiyorum" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı dev teklifi elinin tersiyle itti!

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

Fenerbahçe için astronomik teklifi geri çeviren Enner Valencia'nın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 2.4 milyon Euro güncel piyasa değeri olan Ekvadorlu yıldız 2020 yılında Tigres'ten bedelsiz olarak transfer edilmişti.

Bu sezon oynadığı her 75 dakikada bir gol atan Valencia, Süper Lig'de 63 maçta forma giydi ve 25 kez fileleri havalandırdı. Yıldız golcünün ligde 11 de asisti bulunuyor. Bu sezon ligde 6 gol atan Valencia, Ümraniye, Kasımpaşa ve Adana Demirspor maçlarında duble yaptı. Enner Valencia, bu sezon toplamda 10 maça çıkarken 7 gol 1 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...