Tgrt Haber
Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'e sürpriz talip!

04 Şubat 2022 21:25 - Güncelleme : 10 Şubat 2022 22:44
Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'e sürpriz talip!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil'e Güney Asya'dan sürpriz bir talip çıktı. Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon kulübünün sahiplerinden Rudy Salim, Mesut Özil ile ilgili, "Onu transfer etmek istediğimiz şeklindeki açıklamalarımız şaka değildi." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Arsenal'den ayrılarak sarı-lacivertlilere transfer olan Mesut Özil'in geleceği ile ilgili haberler çıkmaya devam ediyor. Uzun süredir takımdan ayrılacağına dair iddialar ortaya atılan dünyaca ünlü yıldız futbolcuya Asya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon, Mesut Özil'e talip olduğunu resmen duyurdu. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Asya ligi takımlarından çokca teklif alan yıldız 10 numaranın ve Fenerbahçe'nin bu teklife nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu...

"MESUT OLAN İLGİMİZ ŞAKA DEĞİLDİ"

Endonezya'dan Pikiran-Rakyat'ın verdiği habere göre; Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon, Mesut Özil'e talip olduğunu açıkladı. Habere göre kulübün sahiplerinden Rudy Salim, "Mesut Özil'e yoğun ilgimiz var. Daha önce de bunun için çalışmıştık. Onu transfer etmek istediğimiz şeklindeki açıklamalarımız şaka değildi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de bu sezon 23 maça çıkan Özil, 8 gol attı ve 2 asist kaydetti. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...