Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu: Transfer için harekete geçtiler!

10 May 2023 21:13 - Güncelleme : 10 May 2023 21:28
Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu: Transfer için harekete geçtiler!
Braga,transfer,,Fenerbahçe,Bruma

Transfer haberi: Fenerbahçe'nin Hollanda ekibi PSV'den önce kiralayıp ardından bonservisini alarak devre arasında Braga'ya kiraladığı Bruma için Portekiz basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Braga, Bruma'nın bonservisini almak için harekete geçmeye karar verdi.

Fenerbahçe'nin 2022-23 sezonu transferlerinden olan Bruma, sarı-lacivertlilere geldikten kısa bir süre sonra ağır bir sakatlık geçirmişti. Fenerbahçe'nin o süreçte lisansını iptal ettiği Bruma, ara transfer döneminde ise Portekiz ekibi Braga'ya kiralanmıştı.

BRAGA PERFORMANSINDAN MEMNUN

Satın alma opsiyonu olmadan yarım sezonluğuna Braga'ya kiralanan Bruma, Portekiz ekibinde gösterdiği performansla beğenilerek dikkatlari üzerine çekti.

Braga formasıyla çıktığı 13 lig maçında 3 gol, 4 asistlik katkı veren yıldız futbolcu, son 5 lig maçında 3 asist yapmayı başardı.

BONSERVİSİ İÇİN HAREKETE GEÇECEKLER!

Portekiz basını, Bruma'yla ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı. Ojogo'nun haberine göre; Braga, Bruma'nın bonservisini almak adına Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Haberde; Bruma'nın Braga'da mutlu olduğu ve Fenerbahçe'nin de transfere sıcak bakabileceği belirtildi.

Fenerbahçe devre arasında Bruma'nın zorunlu satın alma opsiyonunu kullanıp oyuncunun bonservisi için 4,25 milyon Euro ödemişti. Bruma'nın Braga'ya transferinin de bu ücrete yakın bir bonservis ücreti olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...