Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den önce Almanya'dan kanat geliyor: Roland Sallai...

25 Mart 2022 21:15 - Güncelleme : 25 Mart 2022 21:59
Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den önce Almanya'dan kanat geliyor: Roland Sallai...

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe, Devler Ligi için mücadelesini sürdürüyor. Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerin gündemine Rolland Sallai geldi.

Joachim Löw ile görüşmelerini sürdüren ve gelecek sezon takımı ona emanet etmekte ısrarcı olan sarı-lacivertliler, ilk hamlesini Almanya'dan yaptı. Ali Koç ve yönetimi, yaz dönemine kadar hedeflediği bazı oyuncuların transferini bitirme noktasına getirmek istiyor.

Alman basınına göre, sarı-Lacivertlilerin listesinde yer alan isimlerden biri de Macaristanlı Roland Sallai. Macar futbolcunun adı ara transfer döneminde de gündeme gelmişti. Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medyadan takibe almış, paylaşımlara "alev emojisi" ile yorum yaparak taraftarı oldukça heyecanlandırmıştı.

SZALAI'NİN YAKIN ARKADAŞI

Rolland Sallai, Attila Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'ndan arkadaşı ve iki oyuncu yakın dost olarak biliniyor. 24 yaşındaki oyuncu her iki kanatta da forma giyebiliyor. Başarılı futbolcunun menajerliğini, şu anda 5 oyuncusu Fenerbahçe'de forma giyen ROGON şirketi yapıyor.

Scouy ekibinin, yakından takip ettiği Rolland Sallai'yle ilgili olumlu bir rapor sunduğu ifade edildi.

27 MAÇTA FORMA GİYDİ

Akşam'ın haberine göre; Almanya'nın Freiburg takımında oynayan Rolland Sallai, bu sezon 27 maçta forma giydi. 24 yaşındaki kanat oyuncusu forma giydiği müsabakalarda 2 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...