Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye sürpriz hoca önerisi: Joao Sacramento

24 Aralık 2021 19:44
Fenerbahçe'ye sürpriz hoca önerisi: Joao Sacramento
Jose Mourinho,Joao Sacramento,Fenerbahçe

Son dakika haber: Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de hoca arayışları son sürat devam ediyor. Slaven Bilic ile görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilere, Jose Mourinho’nun yardımcısı Joao Sacramento önerildi.

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun yardımcısı Joao Sacramento, teknik adam arayan Fenerbahçe’ye önerildi. Monaco ve Cardiff City gibi kulüplerde scoutluk yapan, Lille’de ise yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Sacramento, Mourinho’nun Tottenham’ın başına geçmesiyle birlikte tecrübeli teknik adamın ekibine katılmıştı. Şu anda da Roma’da Mourinho ile birlikte çalışan 32 yaşındaki teknik adam kariyeri boyunca Marcelo Bielsa, Leonardo Jardim ve Claudio Ranieri ile birlikte çalışma imkanı buldu.

DAUM HAZIR

Diğer yandan Fenerbahçe’nin eski direktörü Christoph Daum da sarı-lacivertli takıma gelmeye hazır. Alman teknik direktör yönetimden haber bekliyor. Yönetim içerisinde de Daum’un takımın başına getirilmesinin daha uygun olduğu görüşü hakim...

BİLİC'TE SORUN SÖZLEŞME

Fenerbahçe’nin gündemindeki diğer isimlerden Slaven Bilic’in de Çin ekibi Beijing Guoan ile sezon bitmeden yollarını ayırma ihtimali de ağırlık kazandı. Fenerbahçe yönetiminin, Hırvat teknik adamla sözleşme detaylarını konuştuğu, pürüzlerin ortadan kalkması halinde imza attırmayı planladığı da kaydedildi. Slaven Bilic, Çink ekibiyle 31 Aralık 2022’ye kadar olan sözleşmesini feshederse sarı-lacivertli kulübe imza atacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...