Tgrt Haber

Ferdi Kadıoğlu dev kulüpleri peşine taktı

Editör: Murat Makas / Kaynak: Takvim
17 Şubat 2024 09:35 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 09:36
Ferdi Kadıoğlu dev kulüpleri peşine taktı
Ferdi Kadıoğlu,Fenerbahçe,Transfer

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın dev kulüpleri harekete geçti.

Fenerbahçe'de performansıyla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri harekete geçti. Bu sezon 33 resmi maçta forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 2 gol ve 3 asistlik katkı verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da yaptığı açıklamada, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılacağına dair sinyalleri verdi. Ali Koç, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un bu açıklaması sonrası genç yıldız için sarı- lacivertli yönetime gelen teklifler ortaya çıktı.

25 MİLYON EURO'LUK TEKLİF MASADA

Takvim'in haberine göre; İtalyan kulübü Napoli ile Alman devi Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. İki kulübün de Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu dev kulüpleri peşine taktı - 1. Resim

TEKLİF AZ BULUNDU

Ancak Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi 25 milyon Euro'luk teklifi az buldu. Ferdi Kadıoğlu'nun gerçek değerini henüz bulmadığını düşünen sarı-Lacivertli yöneticiler yaz aylarında gerçekleştirilecek EURO 2024 sonrasında Ferdi için tekliflerin daha da artacağına inanıyor.

35 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin Ferdi için beklentisinin en az 35 milyon Euro olduğu gibi bonuslarla bu rakamın artmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Hem Napoli hem de Dortmurnd'un Ferdi'nin uzun süredir peşinde olduğu bu bakımdan bu iki kulübün fiyatı artırmasının yüksek ihtimal olduğu da gelen haberler arasında.

Ferdi Kadıoğlu'nun sarı-lacivertlilerdeki sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...