Tgrt Haber

Fernando Muslera'ya sürpriz talip! Kararını sezon sonunda verecek

21 Şubat 2024 10:45 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 10:46
Fernando Muslera'ya sürpriz talip! Kararını sezon sonunda verecek
Galatasaray,Fernando Muslera,Parma,transfer

Galatasaray'ın sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmak istediği Fernando Muslera'ya sürpriz bir takım talip oldu. Uruguaylı file bekçisinin kararını sezon sonunda vereceği ifade edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera'ya İtalya'da talip çıktı.

Serie B'de mücadele eden Çizme'nin köklü ekibi Parma, Serie A'ya yükselmesi halinde kalesini Uruguaylı eldivene emanet etmek istiyor.

PARMA'DAN 2 YILLIK SÖZLEŞME

Takvim'de yer alan haberde, İtalyan ekibinin 37 yaşındaki kalecinin menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmede transfer şartlarının masaya yatırıldığı ifade edildi. Parma'nın Muslera'ya 2 yıllık bir sözleşme teklif etmeyi planladığı da haberin detayında yer aldı.

KARARINI SEZON SONU VERECEK

2011 yılından beri Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı formayla büyük başarılara imza atan Muslera'nın transferiyle ilgili kararını sezon sonuna bıraktığı kaydedildi. Galatasaray yönetiminin bu sezon yaptığı teklife olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmayan Muslera'nın vereceği karar merak ediliyor.

Fernando Muslera'ya sürpriz talip! Kararını sezon sonunda verecek - 1. Resim

AİLESİ ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR

Tecrübeli oyuncunun ailesi, ülkesine dönmek isterken Muslera, kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planlıyor.

B sezon 38 karşılaşmada forma giyen Uruguaylı eldiven, 34 gol yerken 16 maçta da kalesini gole kapattı.

KARİYERİNİN EN İYİ SEZONUNU GEÇİRİYOR

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Uruguaylı kaleci, Süper Lig'de maç başına 0.56 gol yiyerek kariyer rekorunu kırdı. Muslera ayrıca Avrupa'da da en az gol yiyen 3. kaleci konumunda yer alıyor.

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...