Tgrt Haber

Fernando Santos'un yerine iki aday! Biri yerli biri yabancı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
14 Nisan 2024 10:50 - Güncelleme : 14 Nisan 2024 10:51
Fernando Santos'un yerine iki aday! Biri yerli biri yabancı

Süper Lig'in 32.haftasında taraftarı önünde Samsunspor ile 1-1 berabere kalan ve üst üste 5. maçından da galibiyet alamayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos'un görevine son verildi. Santos'un yerine iki aday belirlendi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Samsunspor'la evinde 1-1 berabere kalarak, üst üste 5.maçında da galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, karşılaşmanın ardından Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden siyah-beyazlıların, gelecek sezon takımın başına kimi getireceği merak konusu oldu. Teknik direktörlük koltuğuna iki adayın ismi geçiyor.

Fernando Santos'un yerine iki aday! Biri yerli biri yabancı - 1. Resim

İLK ADAY SERGEN YALÇIN

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ta ilk teknik direktör adayı Sergen Yalçın... Kara Kartal ile daha önce şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın üzerinde, yönetim tarafından ortak görüş bildirildi.

Samet Aybaba-Feyyaz Uçar zirvesinden Sergen Yalçın'ın çıkmasının ardından şu anda Antalya’yı çalıştıran tecrübeli hocayla kısa sürede masaya oturulması planlanıyor.

Fernando Santos'un yerine iki aday! Biri yerli biri yabancı - 2. Resim

NİKO KOVAC DA LİSTEDE

Siyah-beyazlılarda teknik direktörlük koltuğu için ikinci aday ise Niko Kovac oldu. Hırvat asıllı Alman teknik adam Kovac, Wolfsburg ve Bayern Münih'te görev almıştı.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...