Tgrt Haber

Forma numarasını ona adamıştı: Muhammed’in babasından duygusal ‘Zaniolo’ paylaşımı

14 Ağustos 2023 23:46 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 23:50
Forma numarasını ona adamıştı: Muhammed’in babasından duygusal ‘Zaniolo’ paylaşımı
Galatasaray,Muhammed Emin Özkan,Doğan Özkan,6 Şubat,Kahramanmaraş,Deprem,Nicolo Zaniolo

Forma numarasını 17 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan’a adayan Nicolo Zaniolo’nun Galatasaray’dan ayrılma ihtimalinin artması üzerine Muhammed’in babası Doğan Özkan, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan, Nicolo Zaniolo’nun Galatasaray’a transferi üzerine özel bir video paylaşmış ancak aynı günün sabahında yaşanan deprem, Muhammed’i hayattan koparmıştı.

FORMA NUMARASINI MUHAMMED EMİN'E ADADI

Sarı-kırmızılı ekibe henüz transfer olan Nicolo Zaniolo ise, “Muhammed ve tüm Türk halkı için çok üzgünüm. Destek için yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunalım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım” mesajını paylaşarak; Galatasaray’da giyeceği forma numarasını, 17 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan’a adayarak 17 numaralı formayı tercih etmişti.

MUHAMMED’İN BABASINDAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Muhammed’in babası Doğan Özkan, Zaniolo’nun sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı haberi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özkan, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Seni her maçta oynarken oğlumu görüyor gibiydim. Çok mutlu oluyordum, yolun açık olsun. 17 numarayı seçtiğin için çok teşekkür ederiz güzel insan” ifadesine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...