Tgrt Haber

Galatasaray Angelino transferini duyurdu! İşte maliyeti ve forma numarası...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2023 20:40 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 21:31
Galatasaray,Angelino,transfer

Son dakika haberi: Galatasaray, Alman ekibi Leipzig'den transfer ettiği Angelino'yu resmen açıkladı. Sarı kırmızılılar transferin maliyetini açıklarken, İspanyol yıldızın forma numarası da belli oldu.

Galatasaray, Kaan Ayhan'dan sonra bu sezonki ikinci transferini de defans bölgesine yaptı. Sarı kırmızılılar, RB Leipzig takımında oynayan Angelino'yu satın alma opsiyonlu olarak kiraladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada Angelino'nun kiralanması için Bundesliga ekibi Leipzig'le anlaşma sağlandığı belirtildi. Parçalı formayı sırtına geçiren İspanyol oyuncu, 3 numaralı formayı giyecek. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun şarta bağlı satın alma bedeli 6.000.000 Euro'dur. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 2.300.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1679546180374523906

"TRANSFERİMDE ERDEN TİMUR'UN ROLÜ BÜYÜK"

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende (Angelino), Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur'un kendisini ziyaret etmesinin transferinde çok önemli bir rol oynadığını belirtti.

Sarı-kırmızılıların Almanya temsilcisi Leipzig'den satın alma opsiyonuyla renklerine bağladığı 26 yaşındaki sol bek, imza töreninin ardından GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Transferinden duyduğu mutluluğu dile getiren Angelino şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino kampa katılarak yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı.

"Harika bir duygu. Epey bir süredir bu günün gelmesini bekliyordum. Transferimde kesinlikle Erden Bey'in (Erden Timur) bana yaklaşımı etkili oldu. Özellikle Barselona'ya gelip beni ziyaret etmesi ve ilk tanıştığımız andan itibaren bana yaklaşımı, karar vermemi çok kolaylaştıran bir etken oldu. Taraftarımızla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Onların ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Bir an evvel onların önünde oynamak istiyorum."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...