Tgrt Haber

Galatasaray aşkına serveti reddetti: İşte rakamlarla Icardi

14 Temmuz 2023 15:49 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 15:49
Galatasaray aşkına serveti reddetti: İşte rakamlarla Icardi
Galatasaray,Mauro Icardi,Transfer,Wanda Nara,

Galatasaray’ın Süper Lig’in geçen sezon elde ettiği şampiyonluğun kilit isimlerinin başında gelen Mauro Icardi’yle anlaşmaya vardı; iş yalnızca imzaya kaldı. Arjantinli yıldızın, transferindeki maddi detaylar da ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılılarda geçen sezonki performansıyla futbolseverleri mest eden Mauro Icardi’ye Suudi Arabistan’dan gelen tekliflerin detayları belli oldu.

Sabah’ın haberine göre; Ronaldo’nun ardından Benzema ve Firmino gibi üst düzey golcülerin de bu yaz imzayı attığı Suudi Arabistan’dan Icardi’ye de adeta ‘emekli edecek’ teklifler geldi.

3 YILDA TOPLAM 60 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Al-Hilal ve Al Shabab, Arjantinli yıldız için yıllık 20 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklifini masaya koydu.

Galatasaray aşkına serveti reddetti: İşte rakamlarla Icardi

WANDA NARA İŞİ YOKUŞA SÜRDÜ

Golcü futbolcunun aynı zamanda menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara ise yaşamaya sıcak bakmadıkları Suudi Arabistan için; kulüplere isteklerinin yıllık net 45 milyon Euro olduğunu belirterek bir nevi işi yokuşa sürdü.

ASLAN İÇİN 10 MİLYON EURO'YA 'TAMAM' DEDİ

Arabistan ekiplerinden gelen astronomik teklifleri reddeden golcü futbolcu, sarı-kırmızılıların sunduğu yıllık 10 milyon Euro’luk teklifi kabul etti.

Galatasaraylı yönetim kurmayları bir yandan Icardi’yi ikna etmek için çaba sarf ederken; öte yandan kulübü PSG ile el sıkışana dek oldukça zorlandı.

Galatasaray aşkına serveti reddetti: İşte rakamlarla Icardi

PSG, PAZARLIĞA 15 MİLYON EURO'DAN BAŞLADI

Kadroda düşünülmediği bilinen ancak 1 yıl daha mukavelesi devam eden Arjantinli yıldız için Fransız temsilcisi, sarı-kırmızılı yönetimle pazarlığı 15 milyon Euro’dan başlattı.

HEM İNDİRİM HEM TAKSİT

PSG 15 milyon Euro’yu sarı-kırmızılılardan tek seferde talep ederken, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur’un da dahil olduğu pazarlıklar sonuç verdi ve Aslan, Fransızları 10 milyon Euro’yu 4 taksitte ödemeye ikna etti.

TEK SEZONDA UNUTULMAZ PERFORMANS

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla 24 lig maçına çıkan Icardi; kaydettiği 22 gol ve 7 asistle uzun yıllar unutulmayacak bir performansa imzasını attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...