Tgrt Haber

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
21 Şubat 2024 10:09 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 10:10
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi
Galatasaray,Barış Alper Yılmaz

Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren, Avrupa Ligi'nde de yoluna devam eden Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gösterdiği performansıyla takımın öne çıkan isimlerinin başında geldi.

Milli futbolcuya, İtalya başta olmak üzere Avrupa'nın önemli takımları kanca attı.

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

Sabah'ta yer alan habere göre; 23 yaşındaki milli oyuncuyu scoutlar, Sparta Prag ile deplasmanda oynanacak olan Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçında canlı olarak izleyecek.

Sezon sonunda İngiltere, İtalya ve Almanya'dan teklifler almasına kesin gözüyle bakılan Barış Alper'e, Galatasaray cephesi 20 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiyor.

40 MAÇTA 4 GOL-7 ASİST

Barış Alper bu sezon şu ana kadar tüm kulvarlarda 40 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol atarken 7 de asist yaptı. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 7.5. milyon Euro civarında gösteriliyor.

 

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...