Tgrt Haber

Galatasaray Lisesi'nde seçim heyecanı! Sarı Kırmızı Yönetim yeni başkan için sandık başında

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
25 May 2024 11:13 - Güncelleme : 25 May 2024 11:16

Dursun Özbek ile Süheyl Batum, Galatasaray başkanlığı için yarışıyor. Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı başladı.

Galatasaray Spor Kulübü'nde olağan seçimli genel kurulu Galatasaray Lisesi'nde başladı. Genel kurulda mevcut Dursun Özbek ile Süheyl Batum, sarı-kırmızılıların yeni başkanı olmak için yarışıyor.

GALATASARAY LİSESİ'NDE SEÇİM HEYECANI! 

Genel kurulda ilk olarak seçim divan başkanlığına Hikmet Koyuncuoğlu seçildi ve başkanlık divanı belirlendi. Daha sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Son olarak da sandıklarında görev alacak kişiler belirlendi.

Galatasaray Lisesi'nde seçim heyecanı! Sarı Kırmızı Yönetim yeni başkan için sandık başında - 1. Resim

Oy kullanma işlemi, saat 15.00'te sona erecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

DURSUN ÖZBEK OYUNU KULLANDI

Galatasaray'ın mevcut başkanı ve başkan adayı Dursun Özbek, olağan seçim genel kurulda oyunu 2 numaralı sandıkta kullandı. Özbek, "Hayırlısı olsun. Genel kurul her zaman en iyi yönetimi seçmiştir. Seçilen yönetim inşallah Galatasaray'a faydalı hizmetler yapar ve kulübü güzel günlere taşır" dedi.

Galatasaray Lisesi'nde seçim heyecanı! Sarı Kırmızı Yönetim yeni başkan için sandık başında - 2. Resim

SÜHEYL BATUM OYUNU KULLANDI

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum oyunu 2 numaralı sandıkta kullandı. Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı devam ediyor. Başkan adaylarından Süheyl Batum da oyunu kullandı. Batum 2 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Süheyl Batum, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...