Tgrt Haber

Galatasaray-Sivasspor maçında İtalyan VAR

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com.tr
05 May 2024 12:12 - Güncelleme : 05 May 2024 15:07
Galatasaray-Sivasspor maçında İtalyan VAR

Son dakika haberi... Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray - Sivasspor maçının VAR hakemi İtalyan Simone Sozza oldu.

Trendyol Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bu akşam şampiyonluk yolunda kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Sivasspor'u sahasında ağırlayacak.

Rams Park'taki zorlu mücadele saat 19:00’da başlayacak.

ZORLU MAÇI ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK

Öte yandan Galatasaray-Sivasspor mücadelesinde Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Serkan Olguncan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Galatasaray-Sivasspor maçında İtalyan VAR - 1. Resim

VAR'DA İTALYAN HAKEM

Galatasaray-Sivasspor maçında VAR hakemi olarak İtalyan Simone Sozza görev yapacak.

Galatasaray-Sivasspor maçında İtalyan VAR - 2. Resim

MUHTEMEL 11

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Sivasspor karşısında Muslera, Kaan, Nelsson,Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...