Tgrt Haber

Son dakika: Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Şubat 2023 11:36 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 12:55
Son dakika: Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler oldu
süper lig,galatasaray,trabzonspor,

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında, 5 Şubat Pazar günü oynanacak olan Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki maçı yönetecek hakem belli oldu. Kritik maçta Halil Umut Meler düdük çalacak.

Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. 22.haftanın tamamlanması ile birlikte lider Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 6'ya yükseltti. Ligde 11 Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 olmak üzere 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray evinde ağırlayacağı Trabzonspor'u da yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. Son şampiyon Trabzonspor ise bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Deplasmanda Galatasaray'ı mağlup ederek üst sıralara tırmanmak isteyen bordo mavili takımda Abdullah Avcı'nın zaman zaman aldığı kararlar tartışmalara neden oluyor.

DEV MAÇIN HAKEMİ HALİL UMUT MELER

5 Şubat Pazar günü Galatasaray'ın sahasında oynanacak olan mücadele için nefesler tutuldu. Sadece iki takımı değil aynı zamanda liderlik yarışında olan diğer takımların da merakla beklediği mücadelede düdük çalacak hakem belli oldu. TFF yapılan duyuruda maçın hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Ekrem Kan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki 1 karşılaşmada görev aldı. 26 Aralık 2020 tarihinde Trabzon'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-0'lık skorla kazandı.

KRİTİK MAÇLAR MELER'DE

Halil Umut Meler, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'de az ama önemli müsabakalarda düdük çaldı. Meler, bu sezon Galatasaray - Beşiktaş, Fenerbahçe - Galatasaray, Trabzonspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Başakşehir maçlarını yönetti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre maçlarda görev yapacak hakemler şöyle:

4 Şubat Cumartesi

13.30: MKE Ankaragücü-VavaCars Fatih Karagümrük | Arda Kardeşler

16.00: Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş | Zorbay Küçük

19.00: Fraport TAV Antalyaspor-Gaziantep FK | Burak Pakkan

5 Şubat Pazar

13.30: İstanbulspor-Corendon Alanyaspor | Abdülkadir Bitigen

16.00 Atakaş Hatayspor-Kasımpaşa | Murat Erdoğan

19.00 Galatasaray-Trabzonspor | Halil Umut Meler

6 Şubat Pazartesi

17.00: HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor | Volkan Bayarslan

20.00: Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor | Atilla Karaoğlan

20.00: Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor | Erkan Özdamar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...