Tgrt Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi: Haji Wright'ın geleceği belli oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
05 Mart 2023 19:14 - Güncelleme : 05 Mart 2023 19:27
Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi: Haji Wright'ın geleceği belli oldu!
Antalyaspor,Haji Wright,,Fenerbahçe,transfer,Galatasaray

Transfer gündemini meşgul eden isimlerin başında gelen Antalyaspor’un ABD’li yıldızı Haji Wright’ın sezonun ikinci yarısında formasını giyeceği takım belli oldu.

Antalyaspor’da ve Dünya Kupası’nda ABD Milli Takımı ile gösterdiği performansla dikkat çekerek transfer gündeminin en önemli isimlerinden birisi olan Haji Wright’ın geleceği belli oldu. 

TEKLİFLER TATMİN ETMEDİ, TAKIMDA KALIYOR

Yaklaşık 3 aydır transferi konuşulan ve özellikle son 1 haftada Galatasaray’ın yoğun uğraş verdiği iddia edilenHaji Wright için gelen teklifler Antalyaspor’u tatmin etmedi. 

Türkiye’den Galatasaray ve Fenerbahçe ile transfer konusunda görüşen Antalyaspor, gelen teklifleri reddetti. Akdeniz ekibi, son olarak sezon sonu takımdan ayrılacak şekilde bir anlaşmayı ön planda tutup fiyat indirimine gitmesine rağmen gelen tekliflere ikna olmadı ve futbolcuyu kadrosunda tutmaya karar verdi.

Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala sürpriz bir teklif gelmemesi halinde başarılı futbolcu, sezonun ikinci yarısında da Antalyaspor forması giymeye devam edecek.

PREMİER LİG'E TRANSFERİ YATTI

Türkiye’deki kulüplerin yanı sıra İngiltere, Suudi Arabistan, İtalya ve Rusya’dan teklifler alan Haji Wright’ın Premier Lig’e gitmesine sakatlığının engel olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 aydır forma giymeyen Haji Wright için Kırmızı-Beyazlıların, Southampton ile anlaşmaya vardığı, ancak İngiliz ekibinin hemen oynayacak bir golcü istediği için transferin gerçekleşmediği öğrenildi. Haji Wright’tan vazgeçen Premier Lig temsilcisi, 18 milyon Euro karşılığında Genk’ten Paul Onuachu’yu renklerine bağladı

SAKATLIĞINI ATLATTI

7 Ocak’ta oynanan Hatayspor maçında sakatlanan ve o tarihten bu yana forma giyemeyen ABD’li futbolcu, çalışmalara başladı. Sakatlığını atlatan, ancak fiziksel olarak hazır durumda bulunmayan golcü futbolcu, yarın oynanacak Kasımpaşa maçının kadrosuna alındı.

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 17 maçta forma giyen ABD’li futbolcu, toplam 11 gole imza koydu. 25 yaşındaki futbolcu, 1 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...