Tgrt Haber

Galatasaray, 'yeni Muslera'sını yine İtalya'da buldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
26 Aralık 2023 13:56 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 13:58
Galatasaray, 'yeni Muslera'sını yine İtalya'da buldu!
Fernando Muslera,Galatasaray,transfer,

Uzun yıllardır Galatasaray kalesini başarıyla koruyan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. İtalyan basını, sarı-kırmızılı takımın yeni kalecisini duyurdu. İşte detaylar...

Yeni sezona Zaha, Ziyech, Davinson Sanchez gibi yıldız transferleriyle giren Galatasaray, devre arasında takıma takviye yapmak istiyor. Mutlak sol bek ve orta saha transferi yapmak istiyen Cimbom, Muslera'nın geleceği konusunda da alternatifleri değerlendirmeye aldı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor.

2011 yılında geldiği Galatasaray'da 16 kupa kazanan ve kaptanlığına kadar yükselerek taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Muslera, adını sarı-kırmızılıların tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Uruguaylı kalecinin yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

ÜLKESİNE DÖNEBİLİR

Galatasaray'ın tecrübeli kaleciyle ücretinde indirime gidilerek sözleşme uzatacağı iddia edilirken, Muslera'nın futbola başladığı kulübe dönerek kariyerini orada tamamlayacağı da öne sürülüyor.

İTALYANLARDAN SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI

İtalyan basını, Galatasaray'ın Atalanta'da forma giyen 29 yaşındaki kaleci Juan Musso'yu gündemine aldığını iddia etti.

Haberde, Atalanta'da inişli, çıkışlı bir grafik çizen ve yerini Marco Carnesecchi'ye kaptıran 29 yaşındaki Arjantiinli kalecinin sarı-kırmızılılar için ideal bir tercih olacağı belirtildi.

21 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

2018 yıında Udinese'ye transfer olan Musso, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı file bekçisi 2021 yılı yaz transfer döneminde 21 milyon Euro bedelle Atalanta'nın yolunu tuttu.

Bu sezon Serie A'da 10 maçta görev alan Musso, 12 gol yerken beş maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Arjantinli kaleci, milli takımın formasını da iki kez giydi.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...