Tgrt Haber

Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı müjdesi: Dönüş maçı belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
05 Şubat 2024 11:12 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 11:24
Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı müjdesi: Dönüş maçı belli oldu
Galatasaray,Abdülkerim Bardakcı

Trabzonspor maçında sakatlanan Galatasaray'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı sahalara dönüyor... Düz koşulara başlayan milli savunmacının formasına kavuşacağı maç belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın savunma bakanı Abdülkerim Bardakcı, Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'la oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

En az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilen ve İstanbulspor, Gaziantep FK ve Samsunspor maçlarını kaçıran Abdülkerim Bardakcı'nın sahalara dönüş maçı belli oldu.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA SAHADA

Sabah'ın haberine göre; Düz koşulara başlayan Abdülkerim Bardakcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Bandırmaspor maçında riske edilmeyecek.

Abdülkerim Bardakcı'nın Süper Lig'in 25. haftasında cumartesi günü iç sahada oynanacak Başakşehir maçında sahada olacağı ifade edildi.

Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı müjdesi: Dönüş maçı belli oldu - 1. Resim

AVRUPA EKİPLERİ PEŞİNDE

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve bu sezonda performansını yükselterek yoluna devam eden Abdülkerim Bardakcı'ya Avrupa devleri kanca attı.

Hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performanslıyla milli takıma kadar yükselen başarılı stopere İtalyan kulüplerinin yanı sıra Rus temsilcisi Zenit'in talip olduğu ve Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı belirtiliyor.

32 MAÇTA 5 GOL ATTI

Bu sezon toplam 32 maça çıkan Abdülkerim Bardakcı, 2655 dakika süre alırken 5 gol kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...