Tgrt Haber

Galatasaray'a Brezilyalı orta saha! Fernando Lucas Martins...

05 Ocak 2022 20:12
Galatasaray'a Brezilyalı orta saha! Fernando Lucas Martins...
​Süper Lig,Trabzonspor,Galatasaray,Fernando Lucas Martins

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de zirve yarışının uzağında kalan ve Türkiye Kupası'na erken veda eden Galatasaray'da, gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılılarda devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürerken, her geçen gün gündeme yeni bir isim geliyor. Cimbom, şu anda serbest konumda olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Lucas Martins için harekete geçti.

Süper Lig'de devre arasına lider Trabzonspor'un 19 puan gerisinde giren Galatasaray, transfer döneminde eksik bölgelere takviye yapmak için kolları sıvadı.

Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim, transfer döneminde ince eleyip sık dokuyor. İzleme komitesi ve menajerlerin önerdiği oyuncuları detaylı şekilde inceleyen sarı-kırmızılılar, transferde hata yapmak istemiyor.

Cimbom, sezon başından bu yana sorun yaşadığı orta saha bölgesini kaliteli ve direkt oynayarak katkı sağlayacak bir futbolcuyla doldurmak istiyor. Bu doğrultuda birçok futbolcuyla temas halinde olan Aslan'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

BONVERVİSİ ELİNDE

Galatasaray, şu anda boş statüde yer alan Brezilyalı orta saha Fernando Lucas Martins için harekete geçti. Cimbom, yıldız futbolcunun menajeriyle pazarlıklara başladı. Son olarak Çin Ligi takımlarından Beijing Guoan'da ter döken Fernando, yaklaşık 6 aydır herhangi bir takımla anlaşmadı. Fırsat transferi olarak görülen 29 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray'da oynamak istediği belirtildi.

1.75 boyundaki oyuncu için sarı-kırmızılıların 1.5 yıllık kontrat teklif ettiği öne sürüldü. Yarım sezon için 750 bin Euro teklif edilen Sambacı'ya gelecek sezon da 1.5 milyon Euro'luk bir sözleşme sunuldu.

FERNANDO LUCAS MARTİNS KİMDİR?

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan ön libero, 2019-2020 sezonunda Çin ekibinde 22 maçta forma giydi ve 4 gol 2 de asist kaydetti. Kariyerinde Gremio, Shakhtar, Sampdoria ve Spartak Moskova gibi takımlarda da boy gösteren Sambacı, Rus ekibi Moskova'dan 9.6 milyon Euro bonservis bedeliyle Beijing Guoan'a transfer olmuştu. Brezilya Milli Takımı'nda da 8 karşılaşmaya çıkan Fernando, gol ya da asist katkısı üretemedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...