Tgrt Haber

Galatasaray'a Serge Aurier müjdesi: İstanbul'a geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 14:00 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 14:08
Galatasaray'a Serge Aurier müjdesi: İstanbul'a geldi!
Galatasaray,Serge Aurier,İstanbul,Sparta Prag

Galatasaray'da Sacha Boey'in Bayern Münih'e rekor bedelle satılmasının ardından transfer edilen Serge Aurier, Fildişi Sahili milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluk kazanmasının ardından bugün İstanbul'a geldi. 31 yaşındaki sağ bek bugün idmana çıkacak. Aurier'in Sparta Prag maçında kadroda olması bekleniyor. İşte detaylar...

Fransız sağ beki Sacha Boey’i 30+5 milyon Euro karşılığında Alman devi Bayern Münih’e satarak Türk futbol tarihinin en pahalı transferini gerçekleştiren Galatasaray, uzun arayış sonrasında sağ bek için tecrübeli bir ismi kadrosuna kattı.

6 AYLIK İMZA ATMIŞTI

Kariyerinde daha önce PSG ve Tottenham gibi kulüplerde görev yapan Serge Aurier'ı kadrosuna katan Galatasaray ile 31 yaşındaki sağ bek arasında aylık sözleşme imzalandı. Fildişi Sahili Milli Takımı Afrika Uluslar Kupası'nı kazanan tecrübeli sağ bek için kulübü Nottingham Forest'a bonservis bedeli ödenmemişti.

İZİNLİ OLMASINA RAĞMEN İSTANBUL'A ERKEN GELDİ

Yakup Çınar'ın haberine göre; Afrika Kupası'nı kazanarak büyük bir başarı elde eden 31 yaşındaki sağ bek, bugün İstanbul'a geldi. Aurier'in resmi olarak 5 gün izinli olduğu ancak Sparta Prag maçında oynayabilmek için erken geldiği ifade edildi.

AKŞAM İDMANDA, PRAG MAÇINDA 

Yıldız oyuncunun bugün takım arkadaşlarıyla tanışacağı ve akşam yapılacak idmana katılacağı belirtildi. Aurier'in Sparta Prag maçının kadrosunda yer alacağı da kaydedildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...