Tgrt Haber

Galatasaray'a 'Vodafone Park' kapısı kapandı! Beşiktaş'tan izin yok

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 14:41 - Güncelleme : 04 May 2023 14:50
Galatasaray'a 'Vodafone Park' kapısı kapandı! Beşiktaş'tan izin yok
Beşiktaş,Galatasaray,İstanbulspor,Vodafone Park

Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle Olimpiyat Stadı bakıma alınınca İstanbulspor, Galatasaray maçını Vodafone Park'ta oynamak istedi. Ancak bu talep, Beşiktaş yönetimince reddedildi.

Şampiyonluk yarışında büyük heyecana sahne olan Süper Lig'de 34. hafta maçları öncesi kritik bir gelişme yaşandı. Bu hafta sahasınra Galatasaray'ı ağırlayacak olan İstanbulspor, karşılaşmayı Olimpiyat Stadı'nın UEFA Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle bakıma alınması nedeniyle stat arayışıyna geçti. Bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı Vodafone Park Stadı'nı talep etti

YENİ ADRES BELLİ OLDU

Ancak Federasyon kaynaklarından edilnilen bilgiye göre, İstanbulspor'un bu talebi, Beşiktaş yönetimi taarfından kabul görmedi. Yapılan görüşmelerden netice alamayan İstanbul ekibi, karşılaşmanın Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanmasını kararlaştırdı.

VODAFONE'DAKİ DERBİYİ KAYBETMİŞTİ

Galatasaray ligde geçtiğimiz hafta Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk olmuş, siyah-beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta ezeli rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Kritik önem taşıyan müsabakanın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu yeniden yeşermişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlhan 4 Mayıs 2023 15:08

Buyrun Hakkari'de oynayın.

Sonraki Haber Yükleniyor...