Tgrt Haber

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu depremi!

04 Mart 2022 19:44 - Güncelleme : 04 Mart 2022 20:23
Halil Dervişoğlu ile Galatasaray arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Son dakika Galatasaray haberleri: Bir süredir takımdan ayrılacağı yüksek sesle konuşulan Halil Dervişoğlu ile sarı-kırmızılılar arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Son oynanan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Halil'in babası sosyal medya hesabından göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Halil Dervişoğlu ile Galatasaray arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Göztepe maçının heyecan dolu son dakikalarında kulübedeki donuk tavrıyla Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken Halil Dervişoğlu ve sarı-kırmızılı takım arasındaki gerginlik sürüyor.

Son olarak 4-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Halil Dervişoğlu için babasından sitem dolu bir paylaşım geldi.

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu depremi!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Muzaffer Dervişoğlu, "Yetenek, Allah vergisidir. Biz kendimizi biliyoruz. Altını çamura da soksan değerinden bir şey kaybetmez." ifadelerini kullandı.

Halil Dervişoğlu son olarak Göztepe ile deplasmanda oynanan karşılaşmaya 11'de başlamış ancak ikinci yarı oyundan alınmıştı. Sezon başında Brendford'tan kiralanan Halil Dervişoğlu bu sezon 21 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...