Tgrt Haber

Galatasaray'da iki yıldız cezalı duruma düştü!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2022 21:01 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 21:08
Galatasaray'da iki yıldız cezalı duruma düştü!
Galatasaray,Spor Toto Süper Lig,Sivasspor,Fenerbahçe,Ankaragücü,Sergio Oliveira,Sacha Boey

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 2-1 devirerek 2022'yi lider kapattı. Cimbom zorlu deplasmanda üç puan çıkarsa da iki yıldızını kaybetti. Sarı-kırmızılılarda iki önemli isim gördükleri sarı kartlar sonucunda Ankaragücü maçında cezalı duruma düştüler.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Sivasspor'u 90+5'te attığı golle 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı başardı ve liderliğini sürdürdü.

4 İSİM KART SINIRINDAYDI

Süper Lig'de 16. hafta heyecanı yaşanırken özellikle 18. hafta dev bir maça sahne olacak. Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Galatasaray'da derbi yaklaşırken Sivasspor maçı öncesi 4 isim sarı kart sınırında bulunuyorlardı. Bu isimler; Sacha Boey, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'ydı.

2 YILDIZ CEZALI!

Galatasaray'da sarı kart ceza sınırındaki 2 isim, Sivasspor deplasmanında gördükleri kartlarla cezalı duruma düştüler. Sacha Boey, 44. dakikada gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşerken Sergio Oliveira da 48. dakikada sarı kart ile benzer bir durumu yaşadı.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YOKLAR

18. haftada Fenerbahçe'nin konuğu olacak Galatasaray, 17. haftada evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak. Sarı-kırmızılılarda Sacha Boey ve Sergio Oliveira, İstanbul'daki Ankaragücü maçında forma giyemeyecekler.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...