Tgrt Haber

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Mauro Icardi biletini kesti! Devre arasında yolcu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Ekim 2023 14:02 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 14:32
Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Mauro Icardi biletini kesti! Devre arasında yolcu
Galatasaray,Cedric Bakambu,transfer,Mauro Icardi,Okan Buruk

Ocak ayında bir ayrılık daha kapıda... Galatasaray'ın sezon başına sürpriz şekilde kadrosuna kattığı Cedric Bakambu devre arasında yolcu... Yıldız golcünün ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşündüğü öne sürüldü. İşte detaylar...

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle sadece Türkiye'de değil dünyada da adından söz ettiren Galatasaray'da kadroya katılan isimlerden biri de Cedric Bakambu olmuştu.

ICARDİ SONRASI YEDEK KULÜBESİNE HAPSOLDU

Mauro Icardi transferinin ardından Okan Buruk'un hamle oyuncusu olarak kullandığı Cedric Bakambu'nun düzenli forma şansı bulamaması nedeniyle ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.

İTALYANLARDAN CEDRIC BAKAMBU İDDİASI: AYRILMAK İSTİYOR!

İtalyan basınından Tuttomercato'nun haberine göre; Cedric Bakambu, ocak ayında takımdan ayrılmak istiyor. Yıldız golcü transfer talebini Galatasaray yönetimine iletecek.

Mauro Icardi'nin gelmesiyle ikinci plana düşen Cedric Bakambu yol ayrımında

700 BİN EURO ÖDENMİŞTİ

Demokratif Kongolu golcü sezon başında 700 bin Euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Nasr takımından kadroya katılmıştı.

GOL VE ASİST ÜRETEMEDİ

Süper Lig ve Avrupa'da toplam 8 maçta Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu toplam 226 dakika süre aldı ve skor katkısı yapamadı.

32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...