Tgrt Haber

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! İtalyan devi peşinde, yıldız futbolcunun menajeri İstanbul'da

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2024 12:08 - Güncelleme : 10 Mart 2024 12:10
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! İtalyan devi peşinde, yıldız futbolcunun menajeri İstanbul'da

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık için transfer görüşmelerinin başlayacağı öne sürüldü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin maç fazlasıyla 5 puan önünde yer alan ve ligde mutlak şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık iddiası gündeme bomba gibi düştü.

DAVINSONSANCHEZ'İN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Davinson Sanchez'in menajeri Fernando Villarreal, Galatasaray yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Kolombiyalı yıldızın menajeri, Galatasaraylı yetkililerle yapacağı görüşmede oyuncusuna ilgi gösteren takımları ileteceği ve transferde kolaylık isteyeceği iddia ediliyor.

NAPOLİ TALİP OLDU!

Haberde; Villarreal'in İstanbul'a gelme sebebi olarak Serie A devi Napoli'nin oyuncuya olan ilgisi gösterildi. Villarreal, Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra Napoli yetkilileri ile görüşmek için İtalya'ya gidecek.

Bu sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan 9.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği 27 yaşındaki stoper için 25 milyon Euro'dan aşağı hiçbir teklifi değerlendirmeye alması beklenmiyor.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! İtalyan devi peşinde, yıldız futbolcunun menajeri İstanbul'da - 1. Resim

SAKATLIK SORUNU YAŞADI

Galatasaray'ın bu sezon en başarılı transferleri arasında gösterilen Davinson Sanchez, Beşiktaş derbisinin ardından sakatlık geçirdi.

Kolombiyalı yıldız, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın kadrosunda yer almazken Kasımpaşa ile oynanacak mücadelede de forma giymesi beklenmiyor.

27 MAÇTA 3 GOL-2 ASİST

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan 9 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı formayla bugüne kadar 27 maçta forma giydi. Kolombiyalı yıldız söz konusu karşılaşmalarda 3 gol atarken 2 asist yaptı.

Davinson Sanchez'in güncel piyasa değeri 16 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...