Tgrt Haber

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcu gözden düştü, Okan Buruk biletini kesti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 11:31 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 13:31
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcu gözden düştü, Okan Buruk biletini kesti
,galatasaray,Okan Buruk,Sergio Oliveira

Sezon başında yaptığı bomba transferlerle ligde ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gündeme geldi. Sarı kırmızılılar, geçen seneki şampiyonlukta büyük payı olan ancak bu sezonki performansıyla gözden düşen yıldız futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı. İşte Okan Buruk'un takımda biletini kestiği ilk isim...

Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe ile beraber şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda bulunan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de başarı hedefiyle ilerliyor. Sezon başında dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katan sarı kırmızılılar, performansı yetersiz kalan isimlerle de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

OKAN BURUK BİLETİNİ KESTİ

Bu sezon ilk 11'e girmekte zorlanan, sonradan oyuna girdiği maçlarda da beklenen katkıyı sağlayamayan Sergio Oliveira ile yollar ayrılıyor. Teknik Direktör Okan Buruk, performansı geçen sezonun sonundan beri düşüşte olan Portekizli oyuncunu kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi.

Takımdan gönderilmesi kararlaştırılan 31 yaşındaki futbolcunun da yedek oturmaktan dolayı mutsuz olduğu ve ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

Oliveira'nın Galatasaray'ın galibiyet kutlamalarındaki durgun görüntüsü dikkat çekmişti.

Oliveira'nın Galatasaray'ın galibiyet kutlamalarındaki mutsuz görüntüsü dikkat çekmişti.

YERİNE TRANSFER YAPILACAK

Sezon başında 8 numara pozisyonu için Kerem Demirbay ve Tanguy Ndombele hamleleri yapan Galatasaray, devre arasında Sergio Oliveira ile yolların ayrılmasının ardından bu bölgeye bir transfer daha yapacak.

3 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Sergio Oliveira, 2022 yazında Portekiz Ligi devi Porto'dan Galatasaray'a 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında geldi. Geçen sezon 34 maça çıkan tecrübeli orta saha, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Oliveira, geçen sezonun sonunda düşüşe geçse de Süper Lig şampiyonluğunun kazanılmasında önemli rol oynadı.

BU SEZON BEKLENTİLERİN ALTINDA

Bu sezon ise performansıyla beklentileri karşılayamayan Sergio Oliveira, Sarı-Kırmızılı forma ile görev aldığı 12 mücalelede 1 gol, 1 asist kaydetti. 31 yaşındaki Portekizli, 5 maçta sarı kart gördü.

ARAP YARIMADASINDAN TEKLİF VAR

Yaz transfer döneminde de takımdan ayrılığı gündemde olan Sergio Oliveira'nın ismi Suudi Arabistan kulüpleri ile anılmıştı. Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ve devre arasında gidişine izin verdiği oyuncunun, tekrar Suudi kulüpleriyle görüşmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...