Tgrt Haber

Galatasaray'da veda vakti! Bir devir sona eriyor, ayrılık kapıda

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 09:45 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 09:47
Galatasaray,transfer,Muslera

Galatasaray'da bir devir sona eriyor. Sarı kırmızılı camiada Sacha Boey'in ardından takımın vazgeçilmez isimlerinden biriyle daha yollar ayrılıyor.

Fransız sağ bek Sacha Boey'i 30 milyon Euro+5 milyon Euro bonusla Alman devi Bayern Münih'e satarak Türk futbol tarihinde transfer rekoru kıran Galatasaray'da ayrılık haberleri peş peşe geliyor.

Boey'in ardından Angelino, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele ile de vedalaşmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılılarda bir devir sona eriyor.

MUSLERA İÇİN VEDA VAKTİ

2011 yılında Lazio'dan takas yoluyla transfer edilen ve 13 sezondur kaleyi başarıyla savunan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Uruguaylı file bekçisinin geleceği merak konusu olurken, başarılı kalecinin geleceğiyle ilgili karar aşamasında olduğu belirtiliyor.

Daha önce kariyerine ülkesi Uruguay'da nokta koymak istediğini açıklayan Fernando Muslera'nın Serie A'ya dönmek istediği iddia edildi. Tecrübeli kalecinin bir yıl İtalya'da forma giydikten sonra futbola veda etmek istediği öne sürüldü.

Galatasaray'da veda vakti! Bir devir sona eriyor, ayrılık kapıda

AYRILIK SEBEBİ BELLİ OLDU

37 yaşındaki file bekçisinin ayrılık kararının perde arkası da ortaya çıktı. Ailevi sebeplerden ötürü ayrılık kararı aldığı belirtilen Muslera'nın bu kararının henüz netlik kazanmadığı, takımda kalmaya karar verirse de kendisine düşük ücretten bir yıllık sözleşme teklif edileceği öğrenildi.

Öte yandan Sabah gazetesinin aktardığı habere göre ise, geleceği ile ilgili belirsizlik devam eden ve Galatasaray'dan henüz sözleşme teklifi almayan Muslera'nın bu duruma bozulduğu ve ayrılık planları yapmaya başladığı bildirildi.

Galatasaray'da veda vakti! Bir devir sona eriyor, ayrılık kapıda

EMEKLİLİK PLANINI AÇIKLAMIŞTI

2 yıl önce verdiği bir röportajda kariyeriyle ilgili planlarını anlatan Muslera, futbola ülkesinin takımlarından Wanderers ya da Nacional'de veda etmek istediğini söyleyip şöyle konuşmuştu:

"Bugün fiziksel olarak çok iyi hissediyorum ve üst düzeyde rekabet etmek istiyorum ama Wanderers'ta emekli olmak istiyorum. Çünkü ben Muslera’yım. Wanderers'da yer almanın gerçeği, kariyerimi başladığım yerde, 12 yaşında geldiğim yerde bitirmek olacak. Ortada Nacional'a geri dönme olasılığı varsa, orası benim kariyerimdir. Hayatımın en güzel altı ayını yaşadım. Zamanı gelince bir karar vereceğim."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...