Tgrt Haber

Galatasaray'da yüzleri güldüren gelişme! Transfer teklifi için geliyorlar

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2022 11:17 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 12:23
Galatasaray'da yüzleri güldüren gelişme! Transfer teklifi için geliyorlar
Galatasaray,morutan

Devre arasında yeni bir transfer harekatına çıkacak olan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Büyük umutlarla transfer edilen genç oyuncuya yapılan teklif yüzleri güldürdü.

Geçen sezon Fatih Terim'in talimatıyla 4.10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak performansıyla hayak kırıklığına yol açında sezon başında İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralanan Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'la ilgili sıcak saatler yaşanıyor.

Pisa'da etkili bir performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak için harekete geçen İtalyanlar, sarı kırmızılıların kapısını çaldı.

OPSİYONU KULLANMASI ZOR

Serie A'ya çıkmaları halinde Morutan için 5.5 milyon euro ödemek zorunda olan Pisa, ligde 19 puanla 11. sırada yer alıyor. Rumen basınında çıkan haberlere göre Pisa, opsiyonun dışında bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı.

3 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

İtalyan ekibi, Morutan için 3 milyon euroluk öneri sundu. Galatasaray'da geleceği görülmeyen Morutan için bir miktar daha pazarlık yapılabilir. Rumen futbolcu bu sezon 13 maçta 4 gol atıp, 5 de asist üretti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...