Tgrt Haber

Galatasaray'dan 35 milyon Euro'luk çılgın plan!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
05 Şubat 2024 11:32 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 11:35
Galatasaray'dan 35 milyon Euro'luk çılgın plan!
Galatasaray,transfer,Barış Alper Yılmaz,Abdülkerim Bardakcı,Kerem Aktürkoğlu

Sacha Boey ve Cedric Bakambu transferlerinden 35 milyon Euro gelir elde eden Galatasaray, devre arasında 3 yerli futbolcusuna gelen teklifleri reddetti. Yönetimin EURO 2024'ün ardından bu futbolcuların satışından da en az 35 milyon Euro gelir beklediği iddia edildi. İşte detaylar...

Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e, Cedric Bakambu'yu ise İspanyol ekibi Real Betis'e satan Galatasaray, bu transferlerden 35 milyon Euro kazanarak kasasını doldurdu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, yerli futbolcularına gelen teklifleri ocak ayında değerlendirmeye almadı ve transfer için sezon sonunu bekleme kararı aldı.

3 MİLLİ FUTBOLCUDAN 35 MİLYON EURO

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'ın EURO 2024'te göstereceği performansla değerlerini artıracağını düşünerek gelen teklifleri turnuva sonunda değerlendirme kararı aldı.

Yönetimin bu futbolculardan en az 35 milyon Euro bonservis geliri kazanmayı hedeflediği ifade edildi.

Galatasaray'dan 35 milyon Euro'luk çılgın plan! - 1. Resim

AVRUPA DEVLERİ PEŞLERİNDE!

Hollanda devi Ajax'ın Kerem için uzun süredir takipte olduğu, Barış Alper'e ise başta Lazio olmak üzere İtalyan kulüplerinin ilgili duyduğu öne sürüldü.

Abdülkerim Bardakcı'nın ise Rus ekibi Zenit'in yanı sıra İtalyan kulüpleri başta olmak üzere birçok Avrupa ekibinin transfer listesinde yer alıyor.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...